Jurnal Sains dan Teknologi Pangan

Jurnal Sains dan Teknologi Pangan (e-ISSN: 2527-6271) is an "Open Access Publications" published by the Food Science and Technology Department,Halu Oleo University Faculty of Agriculture, with a focus and scope in the form of: Food Processing Technology, food biotechnology, food security, food microbiology, food chemistry and food industry technology.

Publication Schedule        : February, April, June, August, October dan December

Langueage                       : Indonesia

Frekwency                        : 6 times every year

ISSN online                      : 2527-6271

Editor In Chief                   : Prof. Dr. Sri Wahyuni, M.Si

Citation Analysis                : Google Scholar, Garuda Ristekdikti

accreditation                      : sinta 4



Journal Homepage Image

Vol 7, No 2 (2022): Jurnal Sains dan Teknologi Pangan

Jurnal Sains dan teknologi pangan memuat tulisan ilmiah berkaitan dengan penelitian di bidang sains dan teknologi pangan meliputi : pegolahan pangan, biokimia pangan, mikrobiologi pangan dan bioteknologi pangan yang dikelola oleh Jurusan llmu dan Teknologi Pangan, Fakutas  Pertanian Universitas Halu Oleo dimana JSTP terakreditasi sinta 4

Table of Contents

Articles

Fitri Fitri, La Karimuna, Muhammad Syukri Sadimantara
PDF
Herpin Herpin, La Karimuna, Mariani L
PDF
Mariati Mariati, La Ode Baa, Abdu Rahman Baco
PDF
Amin Hidayat, Sri Wahyuni, Asnani Asnani
PDF
Curnia Dumasari Siallagan, G Tetelepta, V.N. Laawalata
PDF
Dita Puspita Ayu, La Karimuna, Hermanto Hermanto
PDF
Fatmawati Fatmawati
PDF
Jumadin Jumadin, Tamrin Tamrin, Hermanto Hermanto
PDF
Melinda Indah Harnanda, Rosida Rosida, Ulya Sarofa
PDF
Regina Salenussa, Sophia Grace Sipahelut, Gelora Helena Augustyn
PDF
Kadir Kadir, Ansharullah Ansharullah, RH Fitri Faradilla
PDF
Jamiah Jamiah, Sulistyo Prabowo, Bernatal Saragih
PDF
Elvi Silvianti, Tamrin Tamrin, Nur asyik
PDF
Nella Theresia Feliani
PDF
Marsyalin H. Likumahua, E. Moniharapon, H.C.D. Tuhumury
PDF