Jurnal Sains dan Teknologi Pangan

Jurnal Sains dan Teknologi Pangan (e-ISSN: 2527-6271) is an "Open Access Publications" published by the Food Science and Technology Department,Halu Oleo University Faculty of Agriculture, with a focus and scope in the form of: Food Processing Technology, food biotechnology, food security, food microbiology, food chemistry and food industry technology.

Publication Schedule        : February, April, June, August, October dan December

Langueage                       : Indonesia

Frekwency                        : 6 times every year

ISSN online                      : 2527-6271

Editor In Chief                   : Prof. Dr. Sri Wahyuni, M.Si

Citation Analysis                : Google Scholar, Garuda Ristekdikti




Journal Homepage Image

Vol 5, No 3 (2020): Jurnal Sains dan Teknologi Pangan

Jurnal sains dan teknologi pangan memuat tulisan ilmiah berkaitan dengan penelitian di bidang sains dan teknologi pangan meliputi : pegolahan pangan, biokimia pangan, mikrobiologi pangan dan bioteknologi pangan yang dikelola oleh Jurusan Ilmu dan Teknologi Pangan, Fakutas Pertanian Universitas Halu Oleo.

Table of Contents

Articles

Evi Kusumawati, Suriana Koro, Tantri Bana
PDF
Gino Nemesio Cepeda, Meike Meilan Lisangan, Isak Silamba, Nitia Nilawati, Eka Syartika
PDF
Sophia G Sipahelut, Sri Rejeki, John Alfred Patty
PDF
Suci Fitriani Sammulia, Hesti Marliza, Anggel Erggita Siahaan
PDF
Sitti Rahmawati, La Karimuna, Hermanto Hermanto
PDF
Kartini Tambunan, ansharullah ansharullah, RH Fitri Faradilla
PDF
Maharani Maharani, Tamrin Tamrin, Kobajashi Togo Isamu
PDF
Muhammad Rahmad Ramadhan, Sri Wahyuni, Asnani Asnani
PDF
Siska Siska, Prima Endang Susilowati, Muhammad Syukri Sadimantara
PDF
Sri Wahyuni, Thamrin Azis, Dian Puspita Dewi, Citra Juwita, holilah holilah
PDF
Suryani Suryani, Henny Kasmawati, Ruslin Ruslin, Gede Yogi Prana Wardana, Vica Aspadiah
PDF
Thamrin Azis, Sri Wahyuni, Muhammad Zakir Muzakkar