Jurnal Sains dan Teknologi Pangan

Jurnal Sains dan Teknologi Pangan (e-ISSN: 2527-6271) is an "Open Access Publications" published by the Food Science and Technology Department,Halu Oleo University Faculty of Agriculture, with a focus and scope in the form of: Food Processing Technology, food biotechnology, food security, food microbiology, food chemistry and food industry technology.

Publication Schedule        : February, April, June, August, October dan December

Langueage                       : Indonesia

Frekwency                        : 6 times every year

ISSN online                      : 2527-6271

Editor In Chief                   : Prof. Dr. Sri Wahyuni, M.Si

Citation Analysis                : Google Scholar, Garuda Ristekdikti




Journal Homepage Image

Vol 4, No 6 (2019): JURNAL SAINS DAN TEKNOLOGI PANGAN

Jurnal sains dan teknologi pangan memuat tulisan ilmiah berkaitan dengan penelitian di bidang sains dan teknologi pangan meliputi : pegolahan pangan, biokimia pangan, mikrobiologi pangan dan bioteknologi pangan yang dikeloka oleh  Jurusan Ilmu dan Teknologi Pangan, Fakutas  Pertanian Universitas Halu Oleo.

Table of Contents

Articles

Agung Putu Agus Saputra, Abdu Rahman Baco, Nur Asyik
Alfreski Sangri Sesa, tamrin tamrin, Nur Asyik
PDF
Andi Widyanti, La Karimuna, Ansharullah Ansharullah
Dea Ananda Septiana Makhmud, Sri Wahyuni, RH Fitri Faradilla
Jannatun Naiym, Analuddin Analuddin, Yusuf Sabilu
Lisa Adum Prasetya, Muhammad Amrullah Pagala, tamrin tamrin
PDF
Rini Apriliani, tamrin tamrin, hermanto hermanto
PDF
Riwal Riwal, Muhammad Zakir Muzakkar, hermanto hermanto
Solfian Rusli, tamrin tamrin, hermanto hermanto
PDF
Sudarman Sudarman, La Karimuna, Muhammad Syukri Sadimantara
Wahid Wirawan, Sri Wahyuni, RH Fitri Faradilla
PDF
Windi Misrawati, La Karimuna, Nur Asyik
PDF