Jurnal Sains dan Teknologi Pangan

Jurnal Sains dan Teknologi Pangan (e-ISSN: 2527-6271) is an "Open Access Publications" published by the Food Science and Technology Department,Halu Oleo University Faculty of Agriculture, with a focus and scope in the form of: Food Processing Technology, food biotechnology, food security, food microbiology, food chemistry and food industry technology.

Publication Schedule        : February, April, June, August, October dan December

Langueage                       : Indonesia

Frekwency                        : 6 times every year

ISSN online                      : 2527-6271

Editor In Chief                   : Prof. Dr. Sri Wahyuni, M.Si

Citation Analysis                : Google Scholar, Garuda Ristekdikti




Journal Homepage Image

Vol 4, No 3 (2019): JURNAL SAINS DAN TEKNOLOGI PANGAN

Jurnal sains dan teknologi pangan memuat tulisan ilmiah berkaitan dengan penelitian di bidang sains dan teknologi pangan meliputi : pegolahan pangan, biokimia pangan, mikrobiologi pangan dan bioteknologi pangan dari Mahasiswa Jurusan Ilmu dan Teknologi Pangan, Pertanian Universitas Halu Oleo.

Table of Contents

Articles

Muhammad Fahmiyasin, Sri Wahyuni, Andi Khaeruni
PDF
Hikmah Maulidah, Sri Wahyuni, Andi Khaeruni
PDF
Gusnawati Gusnawati, La Karimuna, Ansharullah Ansharullah
PDF
Dian Safitri, La Rianda, Dhian Herdiansyah
PDF
Wulandari Wulandari, Nur Asyik, Muhammad Syukri Sadimantara
PDF
Erniyanti Erniyanti, ansharullah ansharullah, Muhammad Syukri Sadimantara
PDF
Fatma Sari, La Karimuna, Muhammad Syukri Sadimantara
PDF
Ferdin Ferdin, Tamrin Tamrin, Suwarjoyowirayatno Suwarjoyowirayatno
PDF
Hasbi Hasbi, tamrin tamrin, La Karimuna
PDF
Rani Yuspita Sari, Hermanto Hermanto, RH Fitri Faradilla
PDF
Herniawan Herniawan, Sri Wahyuni, Kobajashi Togo Isamu
PDF
Iin Trisni Indriany, ansharullah ansharullah, RH Fitri Faradilla
PDF